Nyheder for H-kuldet!!D. 22.4.2019
To ud af de tre hanner er nu reserverede til kommende familier, det vil sige, der er én han tilbage.
Tæven afventer jeg stadig, om det skal være en kommende udstationeringshund til mig.D. 19.3.2019 gik Electra i fødsel. De første 3 hvalpe kom ud helt uden problemer, hvilket alle hvalpe fra hendes forrige 3 kuld har gjort. Fra min røntgenfotografering inden fødslen vdste jeg, at Electra havde 5 hvalpe i maven.
Da der var gået mere end 2 timer efter nummer 3 hvalp var født, ringede jeg til dyrlægen.
Da jeg ankom med Electra og hun blev scannet for at tjekke puls og hjerteslag på de sidste 2 hvalpe i maven, viste det sig, at den ene hvalp havde ekstremt meget lav puls.
Der blev derfor handlet hurtigt, og der blev foretaget et kejsersnit.
De sidste 2 hvalpe blev taget ud, og både de 2 hvalpe samt morhund Electra havde det efter omstændighederne godt.
Herhjemme havde jeg fra starten problemer med, at få den ene ruby tæve til at drikke mælk.
Generelt var der uro nede i fødekassen, og alle hvalpe fik sonde som suplement, den ene ruby tæve var afhængig af min sondefodring.
På da 4 måtte jeg erkende, at den ene ruby tæve ikke ville overleve.

Nu er de 4 hvalpe nede i fødekassen rundet de 2 uger, og efter aflivningen af den syge hvalp, er der kommet helt ro nede i fødekassen, alle 4 tager på og er i god trivsel.
Jeg har derfor valgt, at sætte de 3 hanner til salg nu!
Tæven venter jeg med, da jeg har en forhåbning om, at hun skal blive en udstationerings-hund.Jeg venter spændt på fødslen af dette kuld, hvilket kan ske hvert øjeblik. Når Electra har født, vil jeg informere om dette her på siden, samt min Facebook. Herefter kan man kontankte mig ved eventuel interesse i en hvalp.