Joy de Vie

Facts omkring Tinka

Stambogsklub: Dansk Kennel Klub (derfor godkendt fci stambog)
Stambogs-navn: Joy de Vies Helga
Født: 19.03.2019
Opdrætter: Karina Angela Jensen (Kennel Joy de Vie)
Ejer: Karina Angela Jensen (Kennel Joy de Vie)
DKK Reg.nr.: DK05498/2019

Nyeste Sundhed / Health

Episodic Falling Syndrome (EFS) - Free (via forældre)
Curly Coat /Dry Eye Syndrome (CCS) - ???
Øjenlysning ???
Patella Luxation (Knæled) ???
Syringomyelia ???
Endocardiose: ???
Sundhedsoplysninger ligges ud når Tinka er gammel nok til at få foretaget undersøgelserne.

Udstationeringshund

Tinka er en udstationeringshund, hvilket vil sige, hun ejes af mig og skal bruges i avl såfremt hun går gennem mine krav til avlshunde, men Tinka lever til dagligt som familiehund hos en anden familie.

Tinkas daglige familiemedlemmer er Kirsten og Ole, som bor i Vejle.

Tinka - Endnu en Joy de Vie hund.

Lille, intelligent spirevip.
Én ting der særligt kendetegner Tinka, er hendes intelligens. Kirsten og Tinka træner rigtig mange små tricks, og derfor er disse to helt særligt knyttet i deres trænings-bånd.
Jeg er imponeret over, alt det som Tinka og Kirsten kan sammen. Tinkas lille tricks-show er helt klart en oplevelse værd.
Derudover oplever Kirsten og Ole spændende udfordringer, da hun er en hund med sine egne meninger kombineret med masser af mod. Derfor giver hun ofte Kirsten og Ole smil på læben og anledning til høje grin, med hendes små finurligheder.
Kommende avlshund
Tinka er endnu et håb omkring avl her ved Kennel Joy de Vie.
Tinka er fra min elskede grundsten i linjerne her ved Joy de Vie, nemlig mor Electra.
Tinkas far er fra Kennel of an Excellent Choice i Holland. Jeg kørte helt målrettet til denne kennel i Holland efter Tinkas far Riverdale of an Excellent Choice.

Kombinationen af sundhedsresultater flere aner bagud samt udseende og temperament, er uden tvivl værd at køre efter, og dermed bestemt også værd at bygge videre på med Tinka som kommende avlshund.
Jeg ser frem til at skulle igennem processen omkring avlsklargøring, når Tinka er gammel nok, sammen med Kirsten og Ole.  • Tinka som frisørhund
    Kirsten har en frisør- og paryksalon i Vejle. Derfor har Tinka sin daglige gang og indgår som en del af personalet ved frisørsalonen.
    Tinka er yderst vellidt af både de ansatte og ikke mindst kunderne. Vice versa er Tinka også yderst tilfreds med opmærksomheden, det at være en daglig del af flokken og nyder derved sit arbejde som frisørhund.
    Der vil komme til at stå langt mere omkring Tinka, i takt med hun bliver ældre og vi lærer hende bedre at kende.