Joy de Vie

Pris og aftale

Fanni koster 12.000kr og der medfølger DKK stamtavle, DKK købsaftale, sundhedsbog med nødvendige vaccinationer, sele, snor, tæpper, lidt legedyr, lidt foder til den første tid, mappe med diverse info på Fanni og naturligvis en opdrætter der står klar til råd, vejledning, sparring, samarbejde m.m.

Alder

Fanni er fra d. 27.08.2017 og er derfor cirka 3½ år gammel.
Blandt andet på grund af hendes alder, sælges hun IKKE til avl!

Anernes sundhed

Fanni er fra mit F-kuld, og du kan derfor finde hendes sundhedsstamtavle her på min hjemmeside under F-kuldet:
 • F-kuldets side
 • Fanni - en kort beskrivelse.

  Den 8. juni 2021 tog jeg imod Joy de Vies Fanni, som er datter af min Electra, samt helsøster til min Joy de Vies Fryd, som begge går herhjemme.
  På grund af forskellige uheldige omstændigheder måtte Fannis familie indse, at det bedste for Fanni var, at hun skulle have et nyt hjem.
  Jeg tog derfor imod hende, for at få hende mellem hænderne og være sikker på, at hun havde de kvaliteter jeg som opdrætter står for, når jeg sælger familiehunde. Efter et par uger med fokus på tilknytning og kontakt, tryghed og ro, tillid og træning, er Fanni nu et sted, hvor jeg vurderer, at hun er klar til hendes foreevigt-hjem.
  Jeg leder efter en familie med hundekendskab, så den rette tilgang og træning til Fanni kan fortsætte i det nye hjem.

  Det er for mig vigtigt at finde det helt rigtige match mellem hund og hjem, ligesom også er for mig med hvalpe. Fanni har allerede haft en del skift, og har nu særligt brug for det rette hjem, hvor hendes kvaliteter matcher hjemmets rammer og familiemedlemmer, samt købernes egne forventninger og behov til en hund.
  Derfor bliver dialog altafgørende!! Jeg har ikke travlt med at skulle finde et hjem til hende, det vigtigste for mig er, at match'et sidder lige i skabet. Hvornår en eventuel overtagelse finder sted, er igen et spørgsmål om dialog mellem jeg og den kommende familie.


  Det rette match
  Fanni skal hjem til en familie uden helt små børn. Dette skal hun, fordi hun har været igennem særligt mange skift allerede, og hun har derfor ekstra behov for nærhed, tryghed, ro og forudsigelighed, hvilket jeg mener ikke altid er muligt for en hund i en børnefamilie.


  Fanni knytter stærkt an til voksne omkring sig, og mine egne tre bonusbørn i alderen 10-16 år, går virkelig godt i spænd med Fanni. Vi kommer alle til at blive meget berørte når hun skal afsted herfra, for på meget kort tid sætter hun dybe potespor i dem hun knytter sig til.
  Fanni kan også godt med andre hunde, men hun kan også sige fra hvis den anden hund er for dominerende, og skal hun derfor til et hjem med en anden hund, er det vigtigt, at den anden hun er en rolig og en godt socialiseret hund med et afdæmpet hundesprog.
  Men det kræver en base af tryghed, tillid og ro for at alle Fannis kvaliteter kommer i spil, og hun ikke bliver nervøs, usikker eller utryg.
  Og dette er alfa og omega at man som familie bakker op omkring og skaber de rette rammer for Fanni.  • En hund med mange evner
   I Fanni får man en hund, som allerede har det basale på plads, herunder at hun er renlig, er lærenem, kan være alene hjemme, kan køre i bil og mange andre ting jeg meget gerne vil fortælle om.
   Blandt andet hvordan Fanni ELSKER vand og hvor mange gode historier man kan få med Fanni på stranden.
   Ligesom ved en hvalp, vil det være altafgørende at den nye familie bruger en uge på at knytte an, skabe tillid, ro og mest af alt tryghed omkring Fanni.
   Ugen efter kan de daglige forventninger og krav til Fanni, så som alene hjemme, familierbesøg, familieaktiviteter osv osv blive skruet op. Men basis af tryghed og ro skal være på plads først.

   RING ELLER SKRIV TIL MIG VED INTERESSE