Joy de Vie

Mit arbejde

Jeg er uddannet pædagog og arbejder fuldtid som familiekonsulent ved Familie- og Ungdomscentret i Fredericia. Her rådgiver jeg forældre, børn, unge, netværk m.m. via samtaler og praktisk pædagogisk støtte i hjemmet.
Jeg har observations-, samværs- og støttende opgaver af forskellig karakter.

Home sweet home

Hundene og jeg er bosiddende lidt udenfor Fredericia, sammen med min kæreste og hans 3 piger. Få hundrede meter fra os, har vi både skov samt strand. Hundende er gasnke almindelige familiehunde, ligger i sofaen med os, tager med os på ferie osv. Når jeg har hvalpe, er disse inde i stuen og har også direkte adgang til udendørs-området.

Hunde fylder meget

Jeg deltager i faste månedlige Cavaliertræf i en gruppe for Fredericia og omegn, jeg dyrker gerne forskellige former for hundetræning, passer hyppigt andres hunde og deltager i hunde-lege-aftaler for alle racer med andre hundeejere til nogle timers hundeleg.
Derudover kigger jeg gerne ind til hundeudstillinger, hunde-/dyremesser, foredrag og andre hunderelaterede arrangementer.

Om "Kennel-mutteren"

Jeg har været heldig at finde et bosted som passer til mit hundeliv.
Hundene og jeg nyder godt af de omgivelser vi bor i, da vi har få hundrede meter til stranden, store græsarealer (Kastellet), den midlertidige naturkunst grund "Kemira", bymidte samt hundeskov.
Det er vigtigt for mig at være bosat et sted med variende terræn og forskellige valgmuligheder for omgivelser, så jeg kan gå det sted hen i naturen som passer til mit humør.
Derudover priser jeg mig lykkelig for at have fundet et lejemål hvor begge hunde er tilladte, samt de hvalpekuld jeg opdrætter.

Min bachelor fra seminariet havde emnet "Hunden som pædagogisk redskab". Jeg bruger fra tid til anden mine hunde aktivt som pædagogisk redskab hos udvalgte brugere, for, forklaret i ganske få ord, at lære disse om non-verbal kommunikation, omsorg, positiv indlæring, lederegenskaber og empati, og derved kan hundene være med til at være identitetsskabende i en positiv retning hos brugeren.

Jeg betragter mit hundehold som en livsstil, mere end en hobby, da mine hunde er omdrejningspunktet for mange aspekter af mit liv.
Hvilket forhåbentligt også skinner tydeligt igennem her på Kennel-joydevie.dk
En del af min vennekreds har jeg mødt ved at have fællesinteresse i hunde generelt eller specifikt Cavalieren. Jeg har skabt mig et forholdsvist stort netværk og bekendtskabskreds af hunde-interesserede mennesker.
Jeg tager mine hunde med mig så ofte som det er muligt, om det er besøg hos venner eller familie, i toget, bussen eller i hundetraileren, eller om det er en frokost udenfor på en cafe eller picnic på Kastellet, så deltager mine hunde for så vidt muligt.

Jeg gør mit bedste for at støtte op omkring dyrevelfærd generelt og arbejde aktivt i en retning der forbedrer dyrenes rettigheder og trivsel. Jeg er medlem af Dyrenes Beskyttelse samt WSPA, mit medlemsskab er både økonomisk og med aktivt arbejde på forskellig vis ved kampagner, underskriftsindsamlinger, informationsdeling m.m.
Mens jeg studerede til pædagog, arbejdede jeg som frivillig ved et internat, hvor jeg gik ture med hundene, trænede, socialiserede dem og generelt fastholdte kontakten mellem menneske og hund.

Interesse i fotografering

I meget lang tid har jeg haft interesse for at fotografere, og har ofte været kendt for altid at have mit lommekamera med, og være den der tager billeder af alt.
Særligt dyr, natur og mad er motiver for mine billeder.
Interessen for fotografi fik et nyt niveau da jeg invisterede i et spejlreflekskamera for nogle år siden.
Jeg udvikler stadig mig meget i min måde at tage billeder, og ikke mindst stilen i redigeringen bagefter.

Alle billeder her på hjemmesiden er nogle jeg har taget samt redigeret, du finder også særlige mapper under galleriet med billeder hvor jeg leger fotograf.