Joy de Vie

Facts omkring Lica

Stambogsklub: Dansk Kennel Klub (derfor godkendt fci stambog)
Stambogs-navn: Joy de Vies Clari
Født: 17.07.2015
DKK Reg.nr.: DK13830/2015
Opdrætter: Karina Angela Jensen (Kennel Joy de Vies)
Ejer: Karina Angela Jensen (Kennel Joy de Vie)
Udstationeringsværter/ hverdagsfamilie: Victor Hansen og Cecilie Albrechtsen (Vejle)


Nyeste sundhed

Episodic Falling Syndrome (EFS) - Fri (via forældre)
Curly Coat /Dry Eye Syndrome (CCS) - Bærer
Øjenlysning- 11.4.2018: Retinal Dysplasi (RD): Påvist, (Multi) fokal Distichiasis/Ektopiske Cillier: Påvist, grad: Mild.
Beskrivelse: En enkelt RD-fold centralt i Tapetum lucidum, samme øje lile fremspring på linsens forflade, formentlig rester af ppm.
Patella Luxation (Knæled) - 20.1.2017: 0-0
SM og CM: - 3.4.2017 - MRI scanning i Berlin: SM - 0C. CM: grad 1-2.
Endocardiose: - 27.2.2017: 0-1.

Se sundhedsdokumenter her.

Udvalgt udstilling

DKKs internationale udstilling i Herning d. 01.11.2015 - Baby klasse. Resultat: SL (Særdeles Lovende) og BIK (Bedst i Klasse)
Cavalierklubbens udstilling i Vonge d. 14.2.2016 - Hvalpe klasse. Resultat: SL (Særdeles Lovende) samt 3. placering.

Lica - min udstationering

Joy de Vies Clari, i daglig tale Lica, er en hvalp fra mit C-kuld, som jeg har valgt at beholde på papiret som min, og ser frem til at bruge i mit avlsarbejde.
En udstationeringshund betyder, at jeg ejer hunden på papiret og dermed har visse rettigheder over hunden, men til dagligt lever hunden et ganske almindeligt liv som familiehund ved sin udstationeringsfamilie.
Lica er derfor den aller første hund fra mit eget opdræt, som jeg udstiller og skal have hvalpe på. Det er en ganske særlig følelse og bånd jeg har til Lica, netop fordi jeg var den som tog imod hende da hun kom til Verden og, sammen med hundemor Electra, har formet og præget hende.

Til dagligt bor Lica ved et ungt par, Victor og Cecilie, i Vejle, som jeg naturligvis har tæt dialog, kontakt og samarbejde med.
Jeg mødes ofte med Vicor, Cecilie og Lica, det kan være i forbindelse med ringtræning, til udstillinger, praktisk snak, men også ganske almindelig hyggelig hundeleg og samvær.
Lica - hvalpen med krudt i måsen
Victor og Cecilie har helt fra dag 1 lagt et stort arbejde i at fortsætte socialiseringen og træningen med Lica. Og dette har gjort, at Lica den dag i dag, er nærmest frygtløs. Hun elsker menneske-kontakt og vil utrolig gerne op og mysse ethvert menneske i hovedet mens hun ligger mulen på ens mund og nærmest giver én et kram med en pote på hver skulder.
Lica bliver ivrig, nysgerrig og glad når hun
møder andre hunde, store som små, og har et positivt samt tydeligt kropssprog i leg med hunde.
Derudover er Lica utrolig lærenem og intelligent. Hun klarede sin afsluttende hvalpetest, da hvalpetræning gennem DKK skulle afsluttes, med bravur. Victor og Cecilie oplever lica som meget motiveret til at træne, lære og kontakten man har imens.
Det samme oplever jeg i udstillingsringen med Lica.

I udstillingsringen er Lica koncentreret, hun er på og ikke mindst logrende glad og vil så gerne gøre det man beder hende om.
Lica udvikler sig rigtig positivt. Lica ligner sin hundemor Electra, da Electra var i samme alder, rigtig meget, hvilket for mig er positivt.
Det er ikke kun mig og værtsfamilien, som har et særligt bånd til Lica; hundemor Electra tager imod Lica med særlig genkendelighed. Lica og Electra leger sammen, forstår hinanden, kan putte sammen, passe på hinanden m.m.
Lica, en meget afbalanceret, glad, stærk og intelligent hund, hvis udvikling jeg ser utrolig meget frem til og jeg glæder mig til at have Lica som en del af Joy de Vie familien.


  • Uddrag af udstillingskritikker:
    Judge: Asta Maria Gudbergsdottir
    only 3 month old, very feminin, nice proprotions, beautiful shape of head, would prefer a Little lighter eyes, correct scissorbite, good lenght of neck, topline could be slightly more level, good tail carriage, well angulated front and back, nice straight legs, very nice temperament


    Judge: Hans Hilverda
    6 months ruby, correct size, correct head and expression , scissorbite, pigmentation can be a bit darker, enough angulations, head a bit small compared to body at this age, correct tailset, happy mover, correctly presented